Mainostelineet ja mainoskankaat | Turku

Tarvittavat työkalut mainontaan

Toteutamme näyttävät mainostelineet ja mainoskankaat niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Hyödynnämme työssämme laadukkaita materiaaleja, jotka takaavat parhaan lopputuloksen. Käyttämämme materiaalit ovat aina kierrätettäviä, esikutistettuja ja venymättömiä sekä tarvittaessa myös paloluokiteltuja.

Meiltä saat esimerkiksi:

  • mainoskankaat
  • PVC-banderollit
  • roll-up -telineet
  • yritysliput
  • beach flagit.

Rullattavaa mainontaa

Roll-up -telineet soveltuvat erinomaisesti urheiluseurasi, yrityksesi tai tuotteesi markkinointiin missä ja milloin vain. Roll-upit ovat näyttäviä, helposti kasattavia ja kuljetettavia mainostelineitä. Käytössä olevalle laadukkaalle PVC-materiaalille tulostettuna tulostusjälki on valokuvantarkkaa. Ellei hieman parempaakin...

Roll-upin telineen peruskoko on 850 x 2000 mm ja sen kuvavuota on vaihdettavissa. Toimitukseen kuuluu myös näppärä kantolaukku. Mikäli tarvetta on isommalle roll-upille, kysy lisää.

Mikäli sinulla ei ole tulostusaineistoa valmiina, ei hätää – teemme sen puolestasi!

Koolla ei ole väliä

Saumaaminen on tekniikka, jonka avulla banderollien ja kankaiden kokovalikoima on rajaton. Kankaiden tulostusleveydet ovat 1800 mm ja PVC-materiaalien jopa 5000 mm. Valmiit tuotteet toimitetaan reunavahvistettuna ja ne on viimeistelty kiinnitystä varten joko purjerenkain tai kujalla.

Muistathan, että meiltä saat myös maassa seisovat tai seinämalliset telineet tehokkaaseen kampanja ja -kausimarkkinointiin sekä muita tuotteita promootiotarkoitukseen.

Autamme tarvittaessa myös asennuksessa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy lisää.